Gøngemarked 2008-2012

Benjamin og mig i 2008
Gennem mine svigerforældre, mest min svigerfar, er vi begyndt at deltage i arrangementer der retter sig mod tidsperioden omkring gøngetiden, eller ca. 1680-1717.


Vi har deltaget siden 2008 hvor det foregik for første gang, dengang var det på området bag medborgerhuset i Lundby, siden er vi flyttet til Lundby parken hvor der er meget mere plads.


Vi syr selv vores tøj, og det første sæt jeg havde var lavet af bomuld og polyester. Siden er dette blevet skiftet ud med en særk i hør, en nederdel samt livsstykke i uld hvoraf livsstykket har hørfor og et forklæde i uld/bomuld.Mig og min svigerfamilie i 2010


Undervejs er vi blevet flere. Allerede i 2011 deltog nogle af de svenske Carolinere og gennem viking har vi fået nogle dejlige venner med bl.a. Frederik og Elizabeth, hvor Frederik kan ses i drabelig kamp på billedet fra 2011 og Elizabeth har bloggen BEING Elizabeth og også Ditte Norlander der har taget billedet af kanon og har bloggen norlanders-verden.

Frederik og Benjamin sloges i 2011

 


Svigerfars kanon i 2012
Billedet er taget af Ditte NorlanderI 2012 deltog også nogle af de drabanter der har til huse i Frederikshavn, altså oppe hvor der er Tordenskiolds dage.


Mit kreative jeg
Ditte


Kommentarer

Populære indlæg:

Oreos creme

Hæklede bogstaver

Chokoladeganache som fyld til chokolader eller kager

Plantefarvning med skvalderkål

Butterdejsstang med temmelig meget laks