Lejre 2010

Vores telt med oversejl
I 2010 deltog vi for første gang i vikingemarked i sagnladet Lejre, (tidligere kendt som forsøgscenteret i Lejre). Det var tæt på ulidelig varmt og vi havde, som de eneste på hele markedet en plads med skygge en stor del af dagen. Vi lånte mine svigerforældres oversejl til at have forand vores telt, så vi havde ekstra plads til at sidde ude også mens solen var på.

Vores telt indeni


Jeg har taget et billede af vores telt som det ser ud indeni, når vi lige har stillet op, det ser ellers kun sådan ud hver tredje dag når en af os får et flip og rydder op. Og hvis i tænker: "hva søøøren er dog den af, det er da en rigtig luftmadras det der!", så tænker i helt rigtig for vi er mega luksus dyr når vi er på marked og den bliver bestemt ikke værre at sove på når den er kombineret med lammeskind og en varm dyne. Det er heller ingen hemmelighed at vi har alle vores ting i STORE plastickasser for når det står ned i stænger, og man sover i et telt af stof, hvor naturen lurer kun 3mm væk, så er de uundværlige.

Under markedet sneg vi os ned i biografen, for de havde lavet en film året forinde da Benjamin og jeg var med på jernalder marked med en flok dejlige romere. Benjamin er lidt af en linselus så han havde selvfølgelig sneget sig med på promoveringsbilledet for netop den film.


Lidt stemningsbilleder fra Lejre vikingemarked 2010
Lejre vikingemarked afholder ting og når der er stridigheder afvikles de på forskellige måder, sommetider med tovtrækning somme tider på mere drabelig maner, og for at alle "drengene" kan være i tip top form træner de i løbet af ugen og viser efterfølgende deres våben frem til børn og voksne.

Vi deltog selvfølgelig også i 2011

Mit kreative jeg
Ditte


Kommentarer

Populære indlæg:

Oreos creme

Hæklede bogstaver

Chokoladeganache som fyld til chokolader eller kager

Plantefarvning med skvalderkål

Butterdejsstang med temmelig meget laks