Lejre 2011

I 2011 var vi igen på vikingemarked i Lejre.
Denne gang havde vi fået en ny plads, "Dronningepladsen" bliver den kaldt og vores telt var også en hel del større for mine svigerforældre var med, så de havde deres eget telt med.


Vores store telt, to telte og et oversejl
Der var ikke lige så meget skygge som i 2010 men til gengæld var vejret heller ikke helt så ulideligt.

Vi lavede en langild midt i området hvor vi bl.a. havde telt. Vi var så ca 23 voksne og børn der skulle dele om at hente brænde, lave bål, lave mad og rydde op omkring dette fælles bål. Jeg må sige at jeg var skeptisk til at starte med, SÅ mange folk om et bål der var ca. 50cm*200cm det ville aldrig gå, men tro det eller lad være ALLE deltog i det hele og aldrig har vikingelivet bevist hvad sammenhold og fællesskab betyder så meget som når der skulle laves aftensmad på langilden.
Forskellige billeder fra 2011

Om dagen var der, ligesom året forinden, ting men også kampshow hvor krigerne sloges på grund af indbyrdes stridigheder vedrørende bytte, eller for at få retten til at købe, ikke bare hvilken som helst træl, næ den træl der laver verdens bedste grød.Jeg tror ikke jeg har fortalt hvor dejlig naturen er i Lejre men så gør jeg det gerne nu. Dagene er fyldt med smukke blomster, duftende krydderurter og bølgende græs og natten er fyldt med søvndyssende lyde, fantastiske solnedgange og stjerner i tusindvis.

Jernalderen i Lejre

I 2011 var vores lejr fyldt med dejlige børn og voksne og det blev den også i 2012. Vi vender endnu stærkere tilbage i 2013

Mit kreative jeg
Ditte

Kommentarer

Populære indlæg:

Oreos creme

Hæklede bogstaver

Chokoladeganache som fyld til chokolader eller kager

Plantefarvning med skvalderkål

Butterdejsstang med temmelig meget laks