Lejre 2012

I 2012 vendte vi igen igen tilbage til Lejre. Som året før lå vi på Dronningepladsen, og som en gentagelse havde vi mine svigerforældres telt og oversejl med, men desværre kunne de ikke selv være med i 2012, så vi håber de kan komme med i 2013.


"Grødtrællen"
Vi lavede langild, fælleshygge og kampshowet "Grødtrællen" præcis som i 2011, og ligesom året før var det helt fantastisk. Hvad der var knap så fantastisk var det helt igennem dårlige vejr.

Træskæreren på Lejre er helt fantastisk
Det regnede en stor del af ugen og vi var derfor nogle stykker der besluttede os for at tage til Roskilde og se Harry Potter, selvfølgelig iført vikingetøj. Det betød en masse opmærksomhed og desværre,


for et ung par, der på en eller anden måde havde formået at få billetter i biografen lige imellem alle os, at vi pludselig lagde mærke til hvor meget man kommer til at lugte af bål i løbet af bare fire dage på marked.


På grund af regnvejret var det ikke rigtig "kamera vejr" så udvalget af billeder er ikke så stort. Men hvor kameraet blev i tasken så kom de lange nålebundne sokker frem i lyset. Dem jeg havde lavet til mig selv, som går helt op til knæet, blev den ene af de andre vikinger meget misundelige på så vi slog en handel af, jeg lavede et par til ham, i hans størrelse, mod at han lavede mig et par sko. Sokkerne er lavet og sendt men jeg fik ikke taget et billede af dem så det kommer når vi har været på Lejre i 2013 og jeg har taget et billed af dem.

Krigerne er lige så skræmmende i 2013
Indtil 2013 opdaterer jeg  bl.a. min vikingegarderobe, hvilket jeg selvfølgelig nok skal dokumenterer på bloggen.

Mit kreative jeg
Ditte

Kommentarer

Populære indlæg:

Oreos creme

Hæklede bogstaver

Chokoladeganache som fyld til chokolader eller kager

Plantefarvning med skvalderkål

Butterdejsstang med temmelig meget laks