Nålebinding: Julegave

Det par håndledsvarmere,
der startede hele projektet
Min svigerinde fik engang sagt at hun syntes mine nålebundne håndledsvarmere var lækre, eller fede eller et eller andet i den stil. Derfor gik jeg igang med at lave et par til hende, med tilhørende hue og kaninpels kant.



De var ret længe undervejs, for det der med kaninpelskant det er altså ikke for de sarte sjæle. Det kræver forholdsvis meget tålmodighed at skærer pelsen ud, men heldigvis har jeg en svigermor der kunne vejlede mig i hvor bredt skindet skulle være, og hvordan jeg skulle sy det på, samt en svoger der har gjort sine egne bitre erfaringer ud i udskæringen af kaninskind, og derfor vidergav tip til hvordan man bedst skærer i kaninskindet.





TIP: Når du skal skærer kaninskind i strimler skal du skærer fra bagsiden og kun meget lidt af gangen, for ikke at skærer hårene over på forsiden.


Nålebundne hue med kaninskind i kanten
Nålebundne håndledsvarmere med kaninskind i kanten
 
















Endelig i december 2012 blev sættet færdigt og hun fik det i julegave. Hun blev rigtig glad for det, og forhåbentligt vil hun bruge det lige så meget som jeg har brugt mine slidte håndledsvarmere. Garnet skifter selv farve undervejs og er af mærket "Natur Uld" og selve huen og håndledsvarmerene er lavet med mammen stinget.

Mit kreative jeg
Ditte

Kommentarer

Populære indlæg:

Oreos creme

Hæklede bogstaver

Chokoladeganache som fyld til chokolader eller kager

Plantefarvning med skvalderkål

Butterdejsstang med temmelig meget laks