Oreos creme


Oreos cremen kommer egentlig fra phoenixdelights.dk men jeg har ændret lidt på indholdet og derved fået en creme som bl.a. min søster og hendes gymnasie kammerater er helt vilde med.
Ingredienserne
Cremen er nem at lave, den er hurtig, den holder formen og så skal den ikke laves dagen i forvejen. Man skal være opmærksom på at kiksene når at blive bløde, så det er ikke en creme med ”knas” i, men den smager fantastisk alligevel.

Der er til ét godt lag i en 30cm rund form.

Oreos creme:
250g marcapone
5dl Piskefløde
2 spsk. kakao
Ca. 6 spsk. flormelis
1-1,5 pakke Oreo kiks




Den færdige creme...mums
1)      Pisk osten igennem
2)      Pisk fløden til den er lige ved at lave bløde toppe
3)      Tilsæt osten, kakao og flormelis og pisk til blandingen er fast.
4)      Knus Oreo kiksene og vend dem i cremen.



Mit kreative jeg
Ditte

Kommentarer

  1. Hvordan bliver den, hvis man smører den på en kage, som står i køleskab fra morgenstunden og til gæsterne kommer om eftermiddagen?
    Mange hilsener Louise

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har aldrig prøvet det men umiddelbart tror jeg ikke der vil være noget problem i det, jeg har ofte lavet moussen dagen i forvejen og opbevaret den i køleskabet og det er den ikke blevet dårlig af.
      Alt fyld med fløde vil blive harsk med tiden, så jeg ville ikke gøre det mere end en dag i forvejen, for at være sikker på at den er så frisk så muligt.
      Hvis overfalden på kagen skal være lidt "rustik" ville jeg overdække den med film, da det forlænger holdbarheden på moussen lidt.

      Slet

Send en kommentar

Populære indlæg:

Plantefarvning med skvalderkål

Chokoladeganache som fyld til chokolader eller kager

Skildpaddemousse

Vanilje kage (Cake boss sponge cake)