Barnedåb, bamse og bold

Bamse kagen
Flere af mine skønne kolleger har fået børn og det betyder flere forespørgelser på barnedåbskager. Denne gang skulle kagen ligne invitationen, der forestillede en lyserød bamse, og der skulle laves kage til 60 personer.

I alt hemmelighed aftalte jeg med moderen at der skulle laves to kager, en der var piget med den lyserøde bamse og en til at overraske faderen med barcelona tema.

Barcelona kagen
Kagerne består begge af vanilje kage, i str 30cm. Jeg kan huske at der var hindbær mousse i den ene og jordbær mousse i den anden, men jeg kan ikke huske om der var en anden slags mousse i dem sammen med eller om det var den samme mousse gennem hele kagen. I hvert fald er de begge smurt og med chokolade ganache og overtrukket med overtræksmarcipan.

Blomsterne på begge kager er lavet i fondant med en udstikker en præger og så efterfølgende tørret i tomme toffiee forme, så får de en fin facon og de fyldte æsker kan stables så ikke de fylder alt for meget.

Den lille barcelona baby

Jeg har lavet den lille baby med en mould jeg har og så har jeg siddet og skåret tøj ud der passer til den, det er et virkelig pille arbejde men ikke så slemt at man mister tålmodigheden.

Bolden indeholder kage med lidt fyld af jordbærmousse, smurt op med chokoladeganache og overtrykket med fondant.


Jeg hørte at begge kager blev godt modtaget, og jeg har nu fundet ud af at jeg er bedst til at lave kager når jeg bare får et tema frem for specifikke elementer som folk gerne vil have på deres kage.

Mit kreative jeg
Ditte

Kommentarer

Populære indlæg:

Hæklede bogstaver

Chokoladeganache som fyld til chokolader eller kager

Oreos creme

Brug af polycarbonat forme til fyldte chokolader

Skildpaddemousse