Bryllup, barnedåb og blomster

Min veninde skulle giftes med hendes dejlige kæreste og i den forbindelse skulle deres søn også døbes, eller også var det omvendt der skulle i hvert fald fejres bryllup og dåb på samme tid.

Hele kagen med alle fire lag
I hvert fald skulle der være kage og en stor en af slagsen.
Det skulle være en kombikage og den skulle ikke være med hindbærmousse, så valget faldt på den altid gode kombi med nem chokoladekage, limemousse og en skovbærmousse lavet efter samme princip som limemousse men med skovbær i stedet for.

Den blev smurt op med chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant.

Sut med dåbsdato
Det nederste lag er til Emil, med navneklodser, blomsterranke og en sut med dato for dåben, alt sammen i blåt, det er forresten den samme Emil som nu lige har fået Kaj og Andrea kage.
Resten af kagen var til Mik og Stine, med samme tema men med røde blomster på blomsterranke, roser ovenpå og øverst et skilt med ders monogram på, det samme monogram som Stines mor havde lavet på lysestagerne og som står på deres halskæder (de går ikke med ring).

Denne kage er hele tre ting på en gang da den er min første bryllupskage, kombi kage og dåbskage alt sammen på samme tid.

Kagen og brudeparret
Der var, så vidt jeg husker, ikke nogen rester, heller ikke det øverste lag, da jeg havde lovet at lave en frisk på deres 1 års bryllupsdag. Det var en god ting for inden de havde været gift et år, havde deres fryser været brudt ned to gange, så de måtte smide alt hvad der var i den ud.

Mit kreative jeg
Ditte

Kommentarer

Populære indlæg:

Oreos creme

Hæklede bogstaver

Chokoladeganache som fyld til chokolader eller kager

Plantefarvning med skvalderkål

Butterdejsstang med temmelig meget laks