Chokolade, kage og mere chokolade


 En af mine dejlige kolleger har en søn der blev 18år for en måned siden.
I den forbindelse ville de selvfølgelig gerne have noget kage, men da hun ikke selv syntes hun kan finde ud af at bage så spurgte hun om ikke jeg ville bage, "bare en simpel kage med noget chokolade".

Kanten på kagen
Nu er jeg jo ikke typen der kan finde ud af det der med at bage en "simpel" kage, jeg syntes simpelthen det bliver for kedeligt, så jeg planlagde at lave nem chokoladekage, med en fyld og opsmøring af chokolade ganache.

Da jeg havde fyldt kagen og smurt den op syntes jeg den var AAALLLT for kedelig, så jeg greb min rosetyl og en sprøjtepose og så lavede jeg roser på toppen, af det samme som var inde og uden på kagen.
Jeg syntes stadig den var for kedelig så jeg fandt gemmekassen frem med alle de fondant blomster jeg altid har liggende. Jeg tog nogle blå blomster i forskellige nuancer og lidt blade, og med dem på syntes jeg straks rigtig godt om kagen.


Hele kagen
Det er første gang jeg har lavet kage der kun var opsmurt og det gør det altså ikke nemmere at der ikke er et "låg" til at gemme opsmøringen, men jeg blev meget tilfreds med resultatet og jeg gør det bestemt gerne en anden gang.
 
 
 
Mit kreative jeg
Ditte


Kommentarer

Populære indlæg:

Oreos creme

Hæklede bogstaver

Chokoladeganache som fyld til chokolader eller kager

Plantefarvning med skvalderkål

Butterdejsstang med temmelig meget laks