Lange nålebundne uldsokker

Mine lange nålebundne uldsokker
Sidste sommer (2012) var uge 28 meget våd og vejret var i det hele taget meget kedelig. Når man ligger i telt og er ude 24-7 så er det vigtigt med varmt og tørt tøj. Den ene af de andre vikinger havde fundet sine knæstrømper frem og de så simpelthen så dejlige ud at jeg måtte lave et par til mig selv.Jeg tror jeg har lavet dem med et mammensting, men jeg er ikke 100% sikker.

De endte med at blive brugt stort set hver dag, og faktisk blev den ene af mændene så misundelig at han bestilte et par, selvfølgelig i hans størrelse, så jeg måtte igang med nålen. Hans par blev færdige i vinters og er sendt op til ham i Vanløse, så der kommer først billede af dem til sommer, men mine egne har jeg fotograferet, og dem må i meget gerne se.

Mine sokker når de er påEfterhånden som man bruger uldsokker så bliver de helt filtet sammen under forden, men det gør ikke noget for anvendelsen det er kun udseende der ændrer sig lidt.


Jeg tager sokkerne med igen til sommer og skulle det blive fantastisk vejr så får de lov at blive nede i tasken og skulle det stå ned i stænger så opfrisker vi vores venskab fra sidste år.

Der er intet der er så skidt at det ikke er godt for noget

Mit kreative jeg
Ditte
 

Kommentarer

  1. wowo - jeg må nok hellere give op på forhånd - når det kommer til uldsokker er det nok bedre at jeg køber dem .. men fede farver der ! :-)

    SvarSlet
  2. Det er altså lidt fede der der uldsokker

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg:

Hæklede bogstaver

Chokoladeganache som fyld til chokolader eller kager

Oreos creme

Brug af polycarbonat forme til fyldte chokolader

Skildpaddemousse