Silikoneforme

Jeg skulle på et tidspunkt bruge en silikoneform til nogle blomster, gerne en rose men andre kunne også gå. Gennem en af de utallige FB sider jeg er medlem af, var der en der linkede til et firma i england.

De seks forskellige forme
Hjemmesiden hedder www.aworldofmoulds.co.uk. og den er mildest talt fyldt med alt hvad hjertet kan begære, til fornuftige priser. Det gode ved at handle i England er at det jo er et land inden for EU så der kommer ikke afgifter ovei prisen.

Jeg endte med at bestille seks forskellige forme og jeg tror jeg betalte under 300kr for dem alt i alt.

Hjerne formen har jeg bl.a. brugt til at lave halloween muffins til min svogers gymnasieklasse og legoklodserne er blevet brugt til Kaj og Andrea kagen til Emil.
Rosen formen har jeg bl.a. brugt på en kage til min mormor, hvor jeg lavede roser i forskellige størrelser og farver for at repræsenterer hendes børn, børnebørn og oldebørn.
Kage hvor jeg har brugt rose formen
Jeg har aldrig fortrudt at jeg købte dem, og jeg skal nok snart ind og se om de har fået noget nyt for min storebror og hans kæreste venter barn, min kæreste bliver 30 til næste år og om 2år bliver både min mor og far 60år, så skal jeg nok til at finde nogle forme der har noget med deres interesser at gøre.

Så inden jeg har set mig om har jeg nok købt mig fattig i forme med golftasker, cavallier hunde og militær våben, men så er der i det mindste lidt forskelligt.

Mit kreative jeg
Ditte

Kommentarer

Populære indlæg:

Oreos creme

Hæklede bogstaver

Chokoladeganache som fyld til chokolader eller kager

Plantefarvning med skvalderkål

Butterdejsstang med temmelig meget laks