Strikkeklub

Jeg har i det forgangne år været medlem af en strikkeklub. Mændene vil sige at det bare er en undskyldning for at sidde og snakke, og de har nok ret, for tit og ofte er jeg komme hjem med min nålebinding uden at havde lavet et eneste sting på det efter 2 timer.

Vi skiftes til at ligge hus til, og den som havde strikkeklubben på besøg gangen inden laver så kage eller andet lækkert, sådan at den der skal holde det ikke også skal tænke på det.


Da det blev min tur til at lave kage skulle det selvfølgelig være en strikkeklub kage.
Jeg måtte på nettet efter en fremgangsmåde til garnnøglerne, så jeg brugte denne: Garnnøgle i fondant. Jeg lavede en rund kugle af romkuglemasse og overtrak den med et tyndt lag fondant, hvor jeg så lavede selve garnnøglen ovenpå.

 
 
 

Hele kagen
Kagen består af nem chokoladekage med limemousse, opsmurt med chokoladesmørcreme og overtrukket med chokoladefondant, det er fondant hvori jeg har blandet kakao.
 


Strikkepindene er trægrillspyd jeg har malet med sølv dust og det samme er gjort med et par tandstikker så de ligner knappenåle.
Knapperne er lavet af rent fondant med hjælp fra en silikoneform
 
Jeg er selv meget stolt af kagen og en af de flotteste jeg har lavet, nu bliver det bare spændende hvad jeg skal lave nædte gang jeg skal have kage med i strikkeklubben

Mit kreative jeg
Ditte

Kommentarer

Populære indlæg:

Oreos creme

Hæklede bogstaver

Chokoladeganache som fyld til chokolader eller kager

Plantefarvning med skvalderkål

Butterdejsstang med temmelig meget laks