Tvillinge dåb

Da jeg skulle være fadder til to dejlige drenge spurgte deres forældre om jeg ville være intresseret i at lave kage til barnedåben. Vi skulle være ca 50 mennesker og ellers så havde jeg frie hænder.

Tristan (tvilling grøn)

Jeg valgte at lave to forskellige kager, frem for en kage med to etager da jeg syntes det er vigtigt at huske på at selvom de er tvillinger så er de stadig to forskellige drenge.


Tobias (tvilling blå)
De har siden fødslen været tvilling grøn og tvilling blå så jeg valgte farverne ud fra det og lavede blomster inden for hver "farve" men i mange forskelige nuancer. Jeg vidste ikke hvor mnage jeg skulle bruge så jeg lavede ret mange, så mange at jeg måtte stable dem  for at få plads på mit køkkenbord, og selvom mit køkkenbord er ret lille så var der altså ret mange blomster.

Begge kager
Den lille baby er lavet med en silikonemould, hvor jeg så har dustet håret med lidt brun pulverfarve. Bogstaverne er lavet med Funky letters og tæpperne er skåret ud i frihånd.

Jeg er selv meget tilfreds med resultatet, og jeg kan sagtens forestille mig konseptet bliver brugt igen, måske med et lilla eller lyserødt tema hvis det er til en pige.

Mit kreative jeg
Ditte

Kommentarer

Populære indlæg:

Oreos creme

Hæklede bogstaver

Chokoladeganache som fyld til chokolader eller kager

Plantefarvning med skvalderkål

Butterdejsstang med temmelig meget laks