Bryllupskage

Jeg blev spurgt af nogle af vores gode venner om jeg ville lave kage til deres bryllup, og selvfølgelig ville jeg det.
Kagen i to lag til ca. 35 mennesker

De ville gerne have at udseende skulle være hvidt med deres navne i guld bogstaver og så nogle røde roser og blomster.

Inden i er der vanilje bunde, chokolademousse og jordbær mousse lavet på opskriften til oreo mousse men så med ca. 2 glas jordbær marmelade i, istedet for oreos. Den er smurt op emd en vanilje- palmin-smørcreme. Mange forbinde palmin med kiksekage og i det hele taget meget fede kager men det mange glemmer er at palmin er lavet af kokos fedt og derfor smager det helt anderledes og gør smørcremen lækker uden at den bliver tung.

Close-up af blomsterne
Roserne er lavet af rød fondant, jeg har købt det færdigfarvet, for jeg har før prøvet at skulle farve noget rødt og det er tæt på umuligt, da man skal bruge rigtig meget rød pastafarve for at fondanten ikke bare bliver lyserød. (Hvilket også gør sig gældende for sort).De blev rigtig glade for kagen og jeg blev ret vild med jordbærmoussen, jeg syntes ellers tit at jordbærmousse bliver kedelig og smagsløs, men hemmeligheden er åbenbart marmelade, så det må jeg prøve igen.


Jeg fik faktisk lavet hindbærmousse, fyldt og smurt begge kager op før jeg opdagede min fejl så jeg måtte skille det hele ad igen og fylde dem på ny, men det lykkedes, og så er jeg den erfaring rigere.

Mit kreative jeg
Ditte


 

Kommentarer

Populære indlæg:

Oreos creme

Hæklede bogstaver

Chokoladeganache som fyld til chokolader eller kager

Plantefarvning med skvalderkål

Butterdejsstang med temmelig meget laks