Mor og Asta 59 +1

Mors kage med lilla blomst
Så blev det igen tid til at lave kage.
Det har været tid til at lave kage ret mange gange inden for det seneste år så jeg er faktisk ved at være lidt træt af det, så lige nu står den kun på kager hvor der er meget lidt mennesker til stede eller hvor det bare er for at afprøve en opskrift.

Min niece skulle holde 1 års fødselsdag og min mor var just blevet 59 år så da vi skulle til min nieces fødselsdag skulle jeg selvfølgelig lave kage til dem begge to.

Mors kage indeni


Hvis man skulle være i tvivl, efter at havde set min mors kage, så er hun rigtig glad for lilla. Min søster fik den geniale ide at farve moussen med lilla pastafarve og bundene er lave af vainljebunde der ligeledes er farvet lilla. Moussen er en købe-citron-mousse fra Sverige og lagt sammen smagte det helt vildt af citronmåne. Ummenum det var godt. 

Blomsten er lavet i frihånd med 5-bladede udstikkere og så "ballet" i kanten.

Det var helt vildt fedt at se min mor skærer i kagen og opdage at den også var lilla indeni.

Astas ande kage
Astas kage var lavet med chokolade bunde og med den samme citronmousse.
Pynten skulle jo være noget hun godt kunne lide og jeg kom bl.a. med forslag omkring bamse og kylling, Babapapa, Peter Pedal og Bamser. Det er bare sådan at min bror købte en and til Asta for noget tid siden og lige siden har hun gået og sagt "rap rap" så der skulle selvfølgelig ænder på.
Toppen af Astas kage


Min søster har lavet det meste denne gang. Hun har lavet mousserne, overtrukket begge kager, lavet bord og blomst til den lilla samt lavet sø og ænder til Astas kage. Det er bare dejligt når der er et ekstra sæt hænder til at lave kage, så går det meget nemmere.

Jeg skal bestemt prøve vanilje/citron kombinationen igen. Og det med at lave blomster i frihånd så jo ret nemt ud så det kunne være at det var mig der skulle prøve det næsten gang.

Mit kreative jeg
Ditte


Kommentarer

Populære indlæg:

Oreos creme

Hæklede bogstaver

Chokoladeganache som fyld til chokolader eller kager

Plantefarvning med skvalderkål

Butterdejsstang med temmelig meget laks